×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Znojemská s rýží
10 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká ,

Znojemská s rýží

Co budu potřebovat

1 cibule
2 lžíce slunečnicového oleje Nyní v akci
600 g hovězích zadních plátků AQ
sůl a pepř
2 lžíce plnotučné hořčice
6 sterilovaných okurek Nyní v akci
2 párky + 2 vejce, vařená natvrdo Nyní v akci
vařená rýže k podávání Nyní v akci

Jak na to?

1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji. Hovězí plátky mírně naklepejte, po stranách nařízněte, aby se nekroutily, a z obou stran hodně osolte a opepřete. Postupně je dávejte do hrnce a nechte maso zatáhnout. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka.
2. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj