×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zelí z trouby
120 minut a více , Příloha , Nízká náročnost ,

Zelí z trouby

Co budu potřebovat

500 g hlávkového červeného zelí
sůl a špetka drceného kmínu
30 ml jablečného octa
50 g špeku, na kostičky
100 g cibule, nakrájené
150 g hovězího vývaru

Jak na to?

Zelí rozkrojte na osminy a zbavte košťálu. Osolte ho, pokropte octem, posypte kmínem a vložte do pekáče.
V rendlíku opražte špek, přidejte cibuli a usmažte ji dozlatova. Směs přidejte do pekáče se zelím a zalijte vývarem. Přiklopte a pečte na 180 °C hodinu a půl.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj