×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zeleninové lečo s párkem
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Ostatní , Zelenina , Smažení ,

Zeleninové lečo s párkem

Co budu potřebovat

slunečnicový olej na smažení
2 cibule, nakrájené najemno
6–8 slovenských (světlezelených) paprik Nyní v akci
3 nožičky kuřecích párků AQ, na kolečka Nyní v akci
5–6 rajčat, na kostičky Nyní v akci
2 vejce, sůl, pepř
nasekaná pažitka a bageta k podávání Nyní v akci

Jak na to?

Zeleninové lečo je prostě klasika. Zde je náš recept.

1) Rozpalte pánev s trochou oleje.

2) Mezitím si pokrájejte cibuli, papriky na proužky, párky na kolečka a rajčata na kousky.

3) Do pánve vhoďte nejprve cibuli. Až zesklovatí, přidejte papriku.

4) Po chvilce přidejte i párky a rajčata a nakonec vejce.

5) Pořádně promíchejte, povařte a dochuťte solí a pepřem.

Tip do kuchyně

 

Před podáváním lečo posypte nasekanou pažitkou. Podávejte společně s pečivem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj