×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zapečené masové koule
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Pro gurmány , Zapékání ,

Zapečené masové koule

Co budu potřebovat

slunečnicový olej Nyní v akci
1 balení masových koulí AQ
1 cibule
2 stroužky česneku
2 plechovky rajčatového pyré ES
sůl
pepř
1 balení mozzarelly AQ
hrst bazalkových lístku AQ

Jak na to?

V pánvi rozehřejte trochu oleje, opečte na něm masové koule ze všech stran do tmavohněda a pak je přendejte do zapékací mísy. Pánev vytřete papírovými utěrkami, vlijte do ní lžičku oleje, přidejte najemno nasekanou cibuli a opékejte, dokud nezesklovatí. Přidejte rozmělněný česnek a po chvíli i rajčatové pyré. Zahřívejte a podle chuti osolte a opepřete. Nakonec směsí zalijte masové koule, mezi ně rozdělte plátky mozzarelly a dejte na 3–5 minut pod gril, aby se sýr roztavil. Podávejte posypané čerstvými bazalkovými lístky.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj