×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zapečené gigli
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Italská , Zapékání ,

Zapečené gigli

Co budu potřebovat

1 cibule
2 řapíky celeru
1 lžíce oleje Nyní v akci
sůl
pepř
340 g mletého hovězího masa Nyní v akci
400g plechovka rajčat
400g plechovka červených fazolí
300 ml hovězího vývaru
300 g těstovin gigli Nyní v akci
280 g bílého jogurtu Nyní v akci
2 vejce
50 g čedaru
1 stroužek česneku

Jak na to?

Nasekanou cibuli a celer osmahněte na oleji. Osolte, opepřete, přidejte maso a opékejte ho. Poté vmíchejte rajčata, okapané fazole i vývar a po dalších 15 minutách uvařené těstoviny a vše přendejte do zapékací mísy. Navrch dejte směs jogurtu, vajec, čedaru a česneku a pečte 20–25 minut při 200 °C.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj