×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zapečená bavorská klobása
45 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Ostatní , Zapékání ,

Zapečená bavorská klobása

Co budu potřebovat

3 cibule, oloupané, rozčtvrcené
4 lžíce sójové omáčky
200 ml kečupu
1 lžíce worcesterské omáčky
4 lžíce oleje Nyní v akci
špetka soli
2 větvičky rozmarýnu, natrhané
300 ml černého piva
1 lžíce škrobové moučky
4 červené papriky (beraní rohy)
větvička cherry rajčátek Nyní v akci
350 g bavorské klobásy Nyní v akci

Jak na to?

Prvních šest ingrediencí smíchejte v misce a přidejte větvičku rozmarýnu. V pivě rozmíchejte škrobovou moučku a obě směsi spojte. Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládejte do pekáčku a zalijte pivní směsí. Pečte dvacet až třicet minut v troubě předehřáté na 200 °C.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj