×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Zabíjačkový guláš
90 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Vaření ,

Zabíjačkový guláš

Co budu potřebovat

5 větších cibulí + kolečka k podávání
4 lžíce vepřového sádla
1 lžíce hladké mouky Nyní v akci
1 kg vepřového plecka nebo krkovičky, na kostky
750 g směsi vepřových ledvin, jater a srdce
2 lžičky mleté sladké papriky
vývar z vepřových kostí
sůl
pepř
2 stroužky česneku
půl lžičky kmínu
1 lžíce majoránky
čerstvý chléb k podávání Nyní v akci

Jak na to?

1. Jemně pokrájené cibule opečte na sádle dozlatova. Přidejte mouku a po chvíli i vepřové maso, očištěné vnitřnosti a chvíli opékejte, aby se maso zatáhlo. Zaprašte mletou paprikou a za občasného míchání a mírného podlévání vývarem duste do poloměkka.

2. Pak zalijte vývarem, aby maso bylo potopené, osolte, opepřete, přidejte utřený česnek, kmín a majoránku. Vařte hodinu do změknutí a zhoustnutí. Podávejte s kolečky cibule a chlebem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj