×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vietnamská polévka
20 minut , Polévka , Nízká náročnost , Asijská , Bezmasé , Vaření ,

Vietnamská polévka

Co budu potřebovat

75 g rýže basmati Nyní v akci
750 ml kuřecího vývaru
2 lžíce rybí omáčky
3cm kousek zázvoru
1 limeta
3 rajčata Nyní v akci
150 g syrových loupaných krevet Nyní v akci
15 g kopru
čerstvý koriandr

Jak na to?

Rýži uvařte doměkka podle návodu na obalu. Sceďte ji a dejte stranou. Vývar přiveďte k varu a poté do něj vmíchejte rybí omáčku, zázvor, vymačkanou šťávu z limety, kousky rajčat, krevety a kopr. Pár minut povařte, aby krevety změkly. Na dno každého talíře dejte část rýže, přelijte vývarem a posypejte koriandrem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj