×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřové špízy
20 minut , Předkrm , Střední náročnost , Česká , Chuťovky ,

Vepřové špízy

Co budu potřebovat

200 g solených burských ořechů Nyní v akci
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce cukru Nyní v akci
1 stroužek česneku
2 lžičky mletého kmínu
2 lžička mletého koriandru
900 g vepřové panenky Nyní v akci
2 lžíce arašídového oleje Nyní v akci
teriyaki omáčka
175 b širokých rýžových nudlí
čerstvé koriandrové lístky
plátky nakládaného růžového zázvoru
šalotka
limetka

Jak na to?

V robotu rozmixujte 200 g solených burských ořechů, nasucho opeče­ných, 1 lžíci hladké mouky, 3 lžíce cukru, 1 stroužek česneku, 2 lžičky mletého kmínu a 1 lžičku mletého koriandru. Na středně velká sousta pokrájejte 900 g vepřové panenky a obalte ji ve směsi ořechů. Poté maso napíchejte na grilovací jehlice. Ve velké pánvi rozpalte 2 lžíce arašídového oleje a pak na něm 2–3 minuty z každé strany opečte špízy. Podávejte je s teriyaki omáčkou a vařenými 175 g širokých rýžových nudlí, promí­chanými s čerstvými koriandrovými lístky, plátky nakládaného růžové­ho zázvoru a nasekanou šalotkou. Přidejte rovněž skrojky limety.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 29,90 cena před slevou: 39,90
    sleva: −25 %
  • současná cena: 21,90 cena před slevou: 34,90
    sleva: −37 %
  • současná cena: 149,90 cena před slevou: 189,00
    sleva: −20 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj