×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Smažené vepřové maso na fazolkách
20 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Asijská , Pro gurmány , Smažení ,

Smažené vepřové maso na fazolkách

Co budu potřebovat

1 lžíce citronové šťávy ABio
1 lžíce chilli omáčky
75 ml ústřicové omáčky
1 lžíce sójové omáčky
2 lžíce slunečnicového oleje
400 g vepřových nudliček AQ
sůl
2 stroužky česneku AQ
1 červená cibule
140 g zelených fazolek AQ Nyní v akci
rýže Nyní v akci

Jak na to?

Nechte se inspirovat asijskou kuchyní a připravte si vepřové nudličky na zelených fazolkách.

1) V malé misce smíchejte citronovou šťávu, chilli, ústřicovou a polovinu sójové omáčky. Dejte stranou.

2) Rozpalte pánev wok, vlijte lžíci slunečnicového oleje.

3) Vepřové nudličky osolte a smíchejte se zbylou sójovou omáčkou, a pak je zprudka opečte v pánvi.

4) Vyndejte z pánve, naopak do ní dejte zbylý olej a opečte na něm česnek, cibuli a fazolky.

5) Do pánve vraťte maso, přilijte směs omáček a opékejte asi 3 minuty, aby vše lehce zhoustlo.

Podávejte s jasmínovou rýží.

Tip do kuchyně

 

Pro ještě větší říz promíchejte maso s kousky červené chilli papričky.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj