1
Maso osolte, opepřete a obalte ho ve lžíci papriky.
2
Na pánvi rozpalte lžíci oleje a maso z obou stran opečte, aby lehce zhnědlo – mělo by to trvat 3 až 5 minut.
3
Pak maso vyndejte na talíř, ztlumte oheň, do pánve vlijte zbývající olej a opečte na něm cibuli.
4
Až změkne, vraťte do pánve maso, přidejte zbývající papriku, rajčata, 125 ml vody a přiveďte vše k varu. Vařte asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.
5
Odstavte z ohně a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.
6
Podávejte s vařenými těstovinami.
1
Maso osolte, opepřete a obalte ho ve lžíci papriky.
2
Na pánvi rozpalte lžíci oleje a maso z obou stran opečte, aby lehce zhnědlo – mělo by to trvat 3 až 5 minut.
3
Pak maso vyndejte na talíř, ztlumte oheň, do pánve vlijte zbývající olej a opečte na něm cibuli.
4
Až změkne, vraťte do pánve maso, přidejte zbývající papriku, rajčata, 125 ml vody a přiveďte vše k varu. Vařte asi 5 minut, dokud omáčka nezhoustne.
5
Odstavte z ohně a nakonec vmíchejte zakysanou smetanu.
6
Podávejte s vařenými těstovinami.