×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřové medailonky s hruškami
25 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Francouzská ,

Vepřové medailonky s hruškami

Co budu potřebovat

1 lžíce slunečnicového oleje AQ Nyní v akci
2 červené cibule, nakrájené na osminky
2 velké hrušky, nakrájené na čtvrtky
2 snítky rozmarýnu, sul
4 vepřové medailonky AQ
50 g nivy AQ, na kousky Nyní v akci

Jak na to?

Olej rozpalte na pekáčku, přidejte cibule, hrušky, většinu rozmarýnu a sůl. Opékejte 5 minut, dokud směs nezačne karamelizovat. Pusťte troubu na vyšší stupeň, maso lehce naklepejte, osolte ho, přidejte k zelenině a opékejte pět až deset minut z obou stran, dokud nezezlátne a nezměkne. Posypte sýrem a dejte do trouby nebo pod gril na pět až deset minut zapéct, aby se sýr rozpustil.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj