×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřové medailonky plněné mozzarellou
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Italská , Pro gurmány , Smažení ,

Vepřové medailonky plněné mozzarellou

Co budu potřebovat

8 kusů vepřových medailonků AQ
200 g mozzarelly AQ
8 bazalkových lístků AQ
2 lžíce hladké mouky
20 g másla Nyní v akci
1 lžíce olivového oleje AQ Nyní v akci

Jak na to?

Máte-li chuť na něco extra, zkuste připravit vepřové medailonky plněné mozzarellou. Není to vůbec těžké-

1) Omyté a osušené medailonky ostrým nožem nařízněte, abyste v nich vytvořili malou kapsu.

2) Do každé dejte kousek mozzarelly a lístek bazalky a sepněte párátkem.

3) Pak medailonky obalte v hladké mouce a dejte stranou.

4) Máslo a olej rozehřejte v pánvi a pak v ní 4 minuty z každé strany medailonky opečte.

5) Krátce je nechte dojít v troubě vyhřáté na 160 °C.

6) Odstraňte párátka a podávejte.

Tip do kuchyně

 

Podávejte ideálně s polentovou kaší s kousky másla a ozdobené rukolou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj