×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřové kotlety s pomerančovou marmeládou
20 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká ,

Vepřové kotlety s pomerančovou marmeládou

Co budu potřebovat

2 lžíce olivového oleje Nyní v akci
2 stroužky česneku , na plátky
sůl
4 vepřové kotlety s kostí
200 ml kuřecího vývaru
4 lžíce pomerančové marmelády
hrst lístků čerstvého tymiánu

Jak na to?

Na pánvi s rozehřátým olejem krátce opečte česnek, přidejte osolené vepřové kotlety a opékejte je 6 minut z každé strany, až budou propečené a měkké.
Mezitím promíchejte vývar s marmeládou a tymiánem. Opečené kotlety přemístěte z pánve na nahřátý talíř. Z pánve slijte olej, nalijte do ní ochucený vývar a vařte do mírného zhoustnutí. Kotlety vraťte do pánve, promíchejte s omáčkou a podávejte s rýží či vařenou zeleninou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj