×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřové cordon bleu
15 minut , Svačina , Nízká náročnost , Francouzská ,

Vepřové cordon bleu

Co budu potřebovat

4 vepřové plátky Nyní v akci
sůl
pepř
olivový olej Nyní v akci
česnek
2 balení čerstvého špenátu
smetana
4 plátky sýru s modrou plísní
hladká mouka
slunečnicový olej
rukola
cherry rajčata

Jak na to?

Vepřové plátky rozřízněte, abyste v nich vytvořili kapsu a ze všech stran je osol­te a opepřete. Olej rozpalte a krátce na něm osmahněte plátky česneku a špe­nát. Směs zjemněte smetanou a rozděl­te ji do masových kapes, navrch dejte sýr a přitiskněte k sobě. Kapsy obalte v mouce a osmahněte na oleji. Podá­vejte s rukolou a cherry rajčaty.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj