1
Každý jeden vepřový medailonek obalte plátkem slaniny.
2
Rozpalte 1 lžíci olivového oleje a obalené medailonky na něm 3–4 minuty osmažte z každé strany. Dejte stranou a udržujte teplé.
3
Zbytek oleje rozpalte ve velké pánvi, přidejte fazolky a kapary a opékejte 2–3 minuty.
4
Vlijte vývar, vmíchejte citronovou šťávu i kůru a vařte další 3–4 minuty nebo dokud omáčka nezhoustne.
5
Poté přidejte rajčata, vše osolte a opepřete, vraťte do pánve i maso, prohřejte a podávejte.
1
Každý jeden vepřový medailonek obalte plátkem slaniny.
2
Rozpalte 1 lžíci olivového oleje a obalené medailonky na něm 3–4 minuty osmažte z každé strany. Dejte stranou a udržujte teplé.
3
Zbytek oleje rozpalte ve velké pánvi, přidejte fazolky a kapary a opékejte 2–3 minuty.
4
Vlijte vývar, vmíchejte citronovou šťávu i kůru a vařte další 3–4 minuty nebo dokud omáčka nezhoustne.
5
Poté přidejte rajčata, vše osolte a opepřete, vraťte do pánve i maso, prohřejte a podávejte.