×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou
120 minut a více , Vysoká náročnost ,

Vepřová žebírka s rajčatovo-medovou marinádou

Co budu potřebovat

500 g rajčatového pyré Nyní v akci
2 stroužky česneku, prolisované
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterské omáčky
3 lžíce medu
1 kg malých vepřových žebírek

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. V míse smíchejte prvních pět surovin. Žebra rozsekejte na porce a důkladně je obalte marinádou. Plech vyložte pečicím papírem, rozložte na něj žebra, zakryjte alobalem a pečte 35 minut. Pak odkryjte a za občasného obracení pečte ještě 45–60 minut, až bude maso propečené a marináda hustá a lepkavá.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj