×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřová pečeně v jogurtu s těstovinami
45 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Ostatní , Pro gurmány , Smažení ,

Vepřová pečeně v jogurtu s těstovinami

Co budu potřebovat

1 plátek vepřové pečeně bez kosti
sůl
pepř
1 lžíce jogurtu Nyní v akci
2 lžíce nasekané petrželky
1 lžička olivového oleje Nyní v akci
100 g širokých nudlí
kousek másla

Jak na to?

1) Plátek vepřové pečeně bez kosti lehce naklepejte dlaní, pak jej z obou stran osolte a opepřete.

2) Jogurt smíchejte se lžící petrželky a olivovým olejem v misce s víkem.

3) Pak do něj naložte maso a nechte 30 minut marinovat.

4) Nudle uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente.

5) Sceďte je, promíchejte s máslem a zbylou petrželkou.

6) Maso opečte na grilovací pánvi a podávejte s nudlemi.

Tip do kuchyně

 

Pokrm před podáváním pokapejte olivovým olejem.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 7,90 cena před slevou: 11,90
    sleva: −33 %
  • současná cena: 16,90 cena před slevou: 19,90
    sleva: −15 %
  • současná cena: 69,90 cena před slevou: 79,90
    sleva: −12 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj