1
Nejprve si připravte marinádu. Z rozmarýnových větviček otrhejte lístky a nasekejte je najemno, přidejte k nim nastrouhanou kůru z jednoho citronu a česnek na plátky, sůl, pepř, muškátový oříšek a polovinu oleje a promíchejte.
2
Maso nakrájejte na tenké plátky, potřete je ze všech stran marinádou. Nechte uležet.
3
Zbylý olej nalijte do pekáčku, rozpalte ho na středním plameni a pak na něm ze všech stran plátky masa opékejte. Můžete podlít vínem.
4
Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.
1
Nejprve si připravte marinádu. Z rozmarýnových větviček otrhejte lístky a nasekejte je najemno, přidejte k nim nastrouhanou kůru z jednoho citronu a česnek na plátky, sůl, pepř, muškátový oříšek a polovinu oleje a promíchejte.
2
Maso nakrájejte na tenké plátky, potřete je ze všech stran marinádou. Nechte uležet.
3
Zbylý olej nalijte do pekáčku, rozpalte ho na středním plameni a pak na něm ze všech stran plátky masa opékejte. Můžete podlít vínem.
4
Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.