×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřová panenka s okurkovým salátem
20 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Saláty ,

Vepřová panenka s okurkovým salátem

Co budu potřebovat

4 lžíce sójové omáčky
4 lžíce tmavého třtinového cukru Nyní v akci
4 stroužky česneku
2 lžíce slunečnicového oleje ES
2 lžičky černého pepře ES
několik kuliček červeného pepře
500 g vepřové panenky AQ nebo 8 vepřových medailonků Nyní v akci
1 okurka Nyní v akci
luštěninové klíčky
hrst koriandrových lístku AQ
limetka

Jak na to?

Prvních pět ingrediencí smíchejte v míse a přidejte do ní na plátky pokrájenou panenku nebo medailonky. Promíchejte, aby se všechny kousky obalily marinádou. Pak maso zprudka opečte z každé strany 4–5 minut. Okurku nasekejte na tenké špalíky, smíchejte je s klícky a koriandrem a podávejte k masu. Na talíř přidejte i skrojky limety.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj