×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Vepřová panenka s fíkovou omáčkou
20 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Pečení ,

Vepřová panenka s fíkovou omáčkou

Co budu potřebovat

400 g vepřové panenky Nyní v akci
sůl a pepř
slunečnicový olej
120 g čerstvých fíků, nakrájených na čtvrtky
30 g másla
½ citronu

Jak na to?

Maso nakrájejte na dvoucentimetrové plátky, osolte a opepřete. Rozpalte pánev s pár kapkami oleje a plátky masa zprudka opečte na jedné straně. Otočte, přidejte nakrájené fíky, po 2 minutách podlijte troškou vody, přidejte oříšek másla a vymačkejte citron. Podávejte se šťouchanými bramborami.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj