×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tvarohové nanuky s broskvemi
10 minut , Dezert , Nízká náročnost , Zmrzlina , Mražení a zachlazování ,

Tvarohové nanuky s broskvemi

Co budu potřebovat

1 lžička krupicového cukru Nyní v akci
4 zralé broskve nebo nektarinky, bez pecek
2 lžíce citronové šťávy Nyní v akci
300 g měkkého tvarohu ve vaničce Nyní v akci
150g kondenzovaného mléka

Jak na to?

Cukr zalijte v rendlíku 100 ml vody, přiveďte k varu a míchejte do rozpuštění. Stáhněte plamen a vložte broskve. Rendlík přikryjte poklicí a deset minut povařte, aby bylo ovoce měkké, ale ještě drželo tvar. Vyjměte ho děrovanou naběračkou a nechte trochu zchladnout – sirup nevylévejte. Broskve oloupejte. Rozmixujte je s odloženým sirupem a citronovou šťávou.
Smíchejte tvaroh s kondenzovaným mlékem. Do každé nanukové formičky dejte trochu tvarohové směsi, potom přidejte lžíci broskvového pyré a pokračujte do spotřebování surovin. Zamrazte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj