×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tuňákové burgery
30 minut , Nízká náročnost , Česká , Chuťovky ,

Tuňákové burgery

Co budu potřebovat

85 g světlého toustového chleba
200 g nakládané kukuřice ABio Nyní v akci
2x konzerva tuňáka v oleji AQ Nyní v akci
25 g eidamu, nastrouhaného
3 jarní cibulky, nasekané najemno
půlka malé cibule AQ, nasekaná najemno
sůl podle chuti
2 vejce ABio
2 lžíce slunečnicového oleje AQ
4 celozrnné chlebové bulky
8 lístku zeleného salátu Nyní v akci
4 lžíce rajčatové salsy

Jak na to?

Z chleba odřízněte kúrky a ze střídky v robotu udělejte čerstvou strouhanku. Polovinu kukuřice rozmixujte tyčovým mixérem a obojí smíchejte se zbytkem kukuřice, tuňákem, sýrem, jarními cibulkami, cibulí a solí. Nakonec do směsi vmíchejte vajíčka a vytvarujte čtyři stejně velké burgery. Ty opečte na rozpáleném oleji pět minut z každé strany, aby byly zlatavé. Burgery dejte do housky spolu s vaším oblíbeným salátem a salsou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj