×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Trempská smaženice s chlebem
15 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká , Smažení ,

Trempská smaženice s chlebem

Co budu potřebovat

300 g čerstvých hříbků
1 lžíce másla
1 cibule
sůl
1 lžička kmínu
2–3 stroužky česneku
3 vejce
čerstvý chléb k podávání Nyní v akci

Jak na to?

Čerstvě nasbírané houby nejprve očistěte, a poté nakrájejte na menší kostičky. V kotlíku či cestovní pánvi rozpusťte tuk, přihoďte nadrobno nakrájenou cibuli a nechte ji zpěnit. Následně přidejte houby, kmín a dle chuti osolte. Po jemném osmahnutí hub lehce podlijte a chvíli poduste.
Po odpaření veškeré vody přidejte utřené stroužky česneku a vejce a důkladně je vmíchejte mezi houby. Podávejte s čerstvým krajícem chleba.

Tip:

Správný tremp má raději opečený chleba. Můžete tedy zkusit chleba opéct z obou stran na ohni, a následně potřít česnekem. Tím pádem nemusíte česnek pracně roztírat, přesto o jeho chuť nepřijdete.

 

Prázdniny v jednom kole 

Hledejte v prodejnách Albert příručku pro táborníky prázdniny v jednom kole. Najdete v ní spoustu inspirace, jak strávit letní prázdniny a mnoho dalších tipů do přírody.

 

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 19,90 cena před slevou: 25,90
    sleva: −23 %
  • současná cena: 19,90 cena před slevou: 25,90
    sleva: −23 %
  • současná cena: 16,90 cena před slevou: 20,90
    sleva: −19 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj