×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Toust se zelím a sýrem
30 minut , Střední náročnost , Česká ,

Toust se zelím a sýrem

Co budu potřebovat

70 g křenu se smetanou nebo
smetanového sýru s křenem Nyní v akci
2 lžíce nasekaného kopru
sůl a čerstvě namletý pepř
8 tenkých plátků žitného chleba Nyní v akci
275 g kysaného zelí
8 plátků rostbífu
200 g plátků ementálu Nyní v akci
máslo na pomazání toustů

Jak na to?

Do smetanového křenu vmíchám kopr, sůl a pepř. Po jedné straně jím pomažu polovinu plátků chleba. Navrch rozdělím kysané zelí, rostbíf a sýr, přiklopím zbylými chleby a zvenku je pomažu máslem.
Na pánvi na mírném plameni postupně opékám sendviče 3 minuty z jedné strany, pak je obrátím, zakryji a peču je další 3 minuty z druhé strany, až jsou chleby krásně opečené a sýr je rozpuštěný.

FOTO: MAREK BARTOŠ, FOOD STYLING: MILENA VOLFOVÁ, DEKOR STYLING: ZUZANA KLIMEŠOVÁ

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 17,90 cena před slevou: 22,90
    sleva: −21 %
  • současná cena: 22,90 cena před slevou: 26,90
    sleva: −14 %
  • současná cena: 39,90 cena před slevou: 49,90
    sleva: −20 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj