×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Toskánská mozzarella
20 minut , Předkrm , Nízká náročnost , Italská ,

Toskánská mozzarella

Co budu potřebovat

4 plátky bílého chleba
1 koule mozzarelly Nyní v akci
125 ml plnotučného mléka
3 lžíce hladké mouky
1 vejce
sůl
pepř
olivový olej Nyní v akci

Jak na to?

Na polovinu plátků chleba dejte mozzarellu, přiklopte zbylým chlebem a okraje stlačte k sobě. Mléko vlijte do jedné mísy, do druhé vsypte mouku a ve třetí našlehejte vejce se solí a pepřem. Olej rozpalte v pánvi. Sendviče postupně – jeden za druhým – namočte vždy do mléka, pak obalte v mouce a nakonec ve vejci. Z obou stran dozlatova osmažte na oleji. Podávejte překrojené na trojúhelníky.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj