×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Těstoviny s pórkem a špenátem
20 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Italská , Vaření ,

Těstoviny s pórkem a špenátem

Co budu potřebovat

1 lžíce olivového oleje ES Nyní v akci
3 pórky, pokrájené najemno
2 stroužky česneku, nasekané najemno
250 g čerstvých špenátových listů AQ
200 ml zakysané smetany + sůl Nyní v akci
400 g těstovin fusilli ES, uvařených Nyní v akci
50 g sýru s modrou plísní AQ

Jak na to?

Olej rozehřejte v pánvi, přidejte pórek a nechte jej za občasného míchání změknout. Bude to trvat zhruba patnáct minut. Na posledních pět minut přidejte i česnek. Poté do pánve vmíchejte špenát, nechte jej lehce zavadnout, přidejte zakysanou smetanu, osolte a vmíchejte uvařené těstoviny. Podávejte s rozdrobeným sýrem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj