×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tatrankové pracny
60 minut , Nízká náročnost , Česká , Cukroví ,

Tatrankové pracny

Co budu potřebovat

3 oříškové nebo čokoládové tatranky, nastrouhané
1 lžíce strouhaného kokosu Nyní v akci
2–3 lžíce mletých mandlí Nyní v akci
špetka mletého hřebíčku
1 vrchovatá lžíce kakaa holandského typu
250 g hladké mouky
100 g moučkového cukru + na obalení
250 g másla, změklého
1 vejce

Jak na to?

Ze všech surovin vypracujte těsto a nechte jej dvacet minut odležet v lednici. Plňte jej do mírně vymazaných formiček na pracny, pečte 10–12 minut v troubě rozehřáté na 165 °C. Lehce zchladlé vyklopte a ihned obalujte v moučkovém cukru.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj