×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tatarský biftek z lososa
15 minut , Nízká náročnost , Středomořská , Chuťovky ,

Tatarský biftek z lososa

Co budu potřebovat

200 g syrového lososa Nyní v akci
1 lžíce čerstvého kopru, jemně nasekaného
1–2 středně velké šalotky, jemně nasekané
olivový olej + na pokapání Nyní v akci
čerstvá šťáva z citronu Nyní v akci
sůl
řeřicha na ozdobu
4 plátky toustového chleba
1 citron, nakrájený na plátky Nyní v akci

Jak na to?

Lososí maso očistěte a pak jej ostrým nožem nasekejte na co nejmenší kousky. Dejte do misky, smíchejte s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolte a dejte vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujte ochucenou rybu do válce. Navrch dejte lžičku řeřichy a pokapejte olivovým olejem. Servírujte s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj