×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tagliatelle s ragú
120 minut a více , Hlavní chod , Střední náročnost , Italská ,

Tagliatelle s ragú

Co budu potřebovat

olivový olej Nyní v akci
500 g hovězího zadního masa
1 cibule
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
400g plechovka rajčat
300 ml tmavého piva
sůl
pepř
300 g těstovin tagliatelle Nyní v akci
svazek petrželky

Jak na to?

Olej rozpalte v hrnci a ze všech stran na něm opečte maso, aby se zatáhlo. Vyjměte ho a v hrnci 4 minuty opékejte cibuli. Přidejte česnek, do hrnce vraťte maso, přidejte papričku, rajčata, pivo a 200 ml vody. Osolte, opepřete a při 160 °C pečte 4 hodiny. Vyjměte z trouby, maso natrhejte na kusy a promíchejte s omáčkou v hrnci. Vmíchejte uvařené těstoviny a petrželku.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj