×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tagliatelle s ragout z divočáka
120 minut a více , Hlavní chod , Střední náročnost , Pro gurmány ,

Tagliatelle s ragout z divočáka

Co budu potřebovat

mrkev
řapíkatý celer
cibule
tři stroužky česneku
400 g kančího masa Nyní v akci
rajčatový protlak Nyní v akci
červené víno
těstoviny tagliatelle Nyní v akci
máslo Nyní v akci
olivový olej Nyní v akci
bobkový list
sůl, pepř

Jak na to?

Mrkev, řapíkatý celer, tři stroužky česneku a cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme v hrnci na olivovém oleji do zlatova. Pak směs rozmixujeme. Do hrnce nalijeme olivový olej a orestujeme namleté kančí maso. Ochutíme solí, pepřem a bobkovým listem. Ze začátku bude maso pouštět trochu vody, ta se po chvilce odpaří. K masu přidáme rozmixovanou zeleninu a lžíci protlaku. Zalijeme sklenkou červeného vína a necháme vařit alespoň hodinu a půl.
Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny tagliatelle.
Do pánvičky dáme prohřát ragout, přimícháme pastu a zjemníme kouskem másla. Naservírujeme do hlubokého talíře a zakápneme olivovým olejem.

 

Zdroj: FTV Prima
Recept připravil Zdeněk Pohlreich

Polhreich_Albert

Další recepty se Zdeňkem Pohlreichem najdete zde.

 

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj