×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou
30 minut , Nízká náročnost ,

Tacos s obalovanou rybou a mangovou salsou

Co budu potřebovat

NA RYBU Nyní v akci
400 g filetů z bílé ryby, například tresky
130 g hladké mouky
1 lžička uzené papriky Nyní v akci
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
½ lžičky soli
3 vejce
120 ml rostlinného oleje Nyní v akci
NA SALÁTEK
200 g bílého zelí, nakrájeného na tenké plátky
šťáva z 1 limetky Nyní v akci
NA SALSU
1 mango, oloupané a nakrájené na kostky Nyní v akci
šťáva z 1 limetky Nyní v akci
1 malá červená cibule, nakrájená
K PODÁVÁNÍ
1 balíček kukuřičných tortil ve tvaru U
zakysaná smetana
pár limetek, nakrájených na klínky

Jak na to?

V pánvi rozehřejte olej. Mouku smíchejte v misce s kořením, v jiné misce rozšlehejte vejce. Filety obalte v mouce, potom ve vajíčku a znovu v mouce. Pečte je v pánvi 4 minuty po každé straně dozlatova. Nechte je okapat na kuchyňském papíru a pak je nakrájejte na menší kousky.
Zelí promíchejte v misce s limetkovou šťávou. V jiné misce promíchejte mango, limetkovou šťávu a cibuli.
Rybími kousky naplňte tortilly, zakápněte zakysanou smetanou a přendejte na talíř. Salsu a limetky servírujte v miskách, aby si každý mohl připravit tacos podle své chuti.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj