×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Sýrová pizza s brambory
45 minut , Střední náročnost , Italská , Bezmasé ,

Sýrová pizza s brambory

Co budu potřebovat

500 g listového těsta ABio Nyní v akci
4 lžíce olivového oleje AQ Nyní v akci
3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
250 g salátových brambor, nakrájených na plátky Nyní v akci
1 červená cibule, na plátky
sůl
1 balení sýru s modrou plísní AQ, na plátky
3 balení sýru s bílou plísní AQ, na plátky
1 lžíce koření na těstoviny a pizzu AQ Nyní v akci

Jak na to?

Zahřejte troubu na 220 °C. Z těsta vyválejte a rukama pak dotvarujte dva kulaté základy na pizzu, které budou mít asi dvacet centimetru v průměru. Přeneste je na pečicí papír a potřete lžící oleje. Česnek, brambory a cibuli promíchejte se třemi lžícemi oleje, osolte a směs rovnoměrně rozložte na obě těsta. Obě pizzy pečte (jednu po druhé) asi patnáct minut, pak je vyndejte, poklaďte plátky sýru, posypte kořením a dejte ještě na pět minut dopéct.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj