×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Středomořské noky
30 minut , Hlavní chod , Střední náročnost ,

Středomořské noky

Co budu potřebovat

200 g zeleniny na grilování (papriky, Nyní v akci
lilky, cukety, rajčata)
sůl AQ
olivový olej BASIC Nyní v akci
400 g bramborových noků
2 lžíce červeného pesta BASIC
hrst bazalkových lístků
parmazán na posypání

Jak na to?

Rozpalte gril v troubě. Zeleninu nakrájejte na plátky, osolte, pokapejte olejem a grilujte dozlatova. Noky uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu. Slijte je, nechte si trochu vody, ve které se vařily, vraťte je do hrnce, přidejte grilovanou zeleninu a pesto, případně zvlhčete trochou vody z vaření noků a dobře promíchejte. Nakonec jemně vmíchejte bazalkové lístky. Podávejte s parmazánem.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj