Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyŠťouchané brambory
Albert logoAlbert logo
  • Šťouchané brambory
Šťouchané brambory

Šťouchané brambory

Velmi snadné
46-60 minut
4/5
Česká
Příloha

Ingredience3 porce

3 porce
  • Cibule 1 ks
  • Máslo 3 plž
  • Brambory nové 750 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Smetana na vaření 100 ml
  • Cibulka jarní 1 svaz.
  • Pepř
  • Sůl
  • Cibule 1 ks
  • Máslo 3 plž
  • Brambory nové 750 g
  • Olej olivový 1 plž
  • Smetana na vaření 100 ml
  • Cibulka jarní 1 svaz.
  • Pepř
  • Sůl

Příprava

1
Brambory uvařte ve slupce doměkka, oloupejte a rozšťouchejte na hrudky.
2
Cibuli osmahněte na másle s olivovým olejem do světle karamelové barvy a přisypte ji k bramborám i s tukem.
3
Přidejte cibulku, sůl a pepř a polovinu ohřáté smetany. Dobře promíchejte a přidejte zbylou smetanu podle toho, jakou chcete získat výslednou konzistenci.
1
Brambory uvařte ve slupce doměkka, oloupejte a rozšťouchejte na hrudky.
2
Cibuli osmahněte na másle s olivovým olejem do světle karamelové barvy a přisypte ji k bramborám i s tukem.
3
Přidejte cibulku, sůl a pepř a polovinu ohřáté smetany. Dobře promíchejte a přidejte zbylou smetanu podle toho, jakou chcete získat výslednou konzistenci.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 4 dny

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 18 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě 4 dny

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 18 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.