×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Streak na bagetce
30 minut , Střední náročnost , Středomořská , Omáčky a zálivky ,

Streak na bagetce

Co budu potřebovat

400 g hovězího steaku (tournedos nebo entrecote) Albert Excellent Nyní v akci
150 g zakysané smetany Albert Quality
3 lžíce hrubozrnné francouzské hořčice
sůl
pepř
1 balení bagetek k dopékání Albert Quality; bagetky Nyní v akci
cherry rajčátka Albert Quality
1 balení rukoly Albert Quality

Jak na to?

Maso osolte, opepřete, lehce naklepejte hřbetem ruky a zprudka opečte z obou stran na pánvi. Po upečení maso zabalte do alobalu (můžete na něm rozpustit máslíčko, které je součást balení steaků) a nechte ho několik minut na teplém místě odležet. Mezitím podélně rozkrájejte bagetky, potřete je olivovým olejem a dopečte podle návodu. Do zakysané smetany vmíchejte hrubozrnnou hořčici, dochuťte solí a pepřem. Maso nakrájejte na tenké plátky, které servírujte na teplých bagetkách s hořčičným dresinkem. Zdobte cherry rajčátky a rukolou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj