×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Špikovaná vepřová panenka
90 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Česká , Pečení ,

Špikovaná vepřová panenka

Co budu potřebovat

vepřová panenka Nyní v akci
sušená rajčata Nyní v akci
1 dcl smetany Nyní v akci
1 dcl vývaru
bazalka
olivový olej Nyní v akci
sůl
pepř

Jak na to?

Vepřovou panenku rozpůlíme a v každé půlce vytvoříme nožem kapsu, kterou naplníme sušenými rajčaty. Otvor uzavřeme pomocí párátek. Maso osolíme a opepříme z obou stran a orestujeme na rozehřátém olivovém oleji.
Vypečenou šťávu z masa zalijeme vývarem a necháme svařit. Pak přilijeme smetanu, přidáme nakrájenou bazalku a promícháme.
Panenku nakrájíme na plátky a polijeme omáčkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj