×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Špagety aglio e olio
15 minut , Nízká náročnost , Italská , Bezmasé , Vaření ,

Špagety aglio e olio

Co budu potřebovat

300 g špaget
sůl
2 - 3 lžíce olivového oleje Nyní v akci
4 stroužky česneku, na plátky
1–2 malé chilli papričky, na tenká kolečka
hrst hladkolisté petrželky, nasekané
hobliny parmazánu k servírování

Jak na to?

Špagety uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli all dente. Mezitím na olivovém oleji asi minutu opékejte česnekové plátky a jednu až dvě chilli papričky pokrájené na kolečka.
Přisypte hladkolistou petrželku, smíchejte se scezenými špagetami, podle chuti osolte. Podávejte posypané hoblinami parmazánu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj