×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Bhaji - smažená cibule v těstíčku
15 minut , Předkrm , Střední náročnost , Orientální , Chuťovky , Smažení ,

Bhaji - smažená cibule v těstíčku

Co budu potřebovat

2 vejce
3 cibule, na kolečka
120 g hladké mouky
1 lžička mletého koriandru
1 lžička římského kmínu
olej Nyní v akci

Jak na to?

Na cibulové kroužky jste již určitě zvyklí. Vyzkoušejte orientální inspiraci v podobě pochoutky, která se nazývá bhaji. Jedná se o smaženou cibuli v těstíčku z mouky, vajec, římského kmínu a koriandru.

1) Vejce prošlehejte v misce, přidejte cibuli, mouku, koriandr, kmín a promíchejte.

2) V hrnci rozehřejte vyšší vrstvu oleje a cibulovou směs do něj vkládejte po vrchovaté lžíci.

3) Smažte 30–45 sekund dozlatova z obou stran.

4) Osmažené bhaji odkládejte na papírovou utěrku.

Tip do kuchyně

 

Podávejte jako předkrm nebo jako přílohu k hlavnímu jídlu.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj