×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Slaný štrúdl
45 minut , Svačina , Střední náročnost , Pečení ,

Slaný štrúdl

Co budu potřebovat

1 listové těsto
65 g rajčatového protlaku Nyní v akci
200 g šunky + 200 g plátkového sýra Nyní v akci
200 g balkánského sýra, rozdrobeného Nyní v akci
lístky bazalky
1 vejce, rozšlehané + sezamová semínka

Jak na to?

Listové těsto rozválejte. Nejdřív je natřete protlakem, poklaďte šunkou a pak oběma druhy sýra. Poházejte bazalkou.
Závin srolujte, potřete vejcem, posypte sezamem a pečte dozlatova – asi 20 minut při teplotě 180 °C. Podávejte nakrájené na širší díly.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj