1
Krevety osolte (sůl se do nich snažte mírně vetřít) a nechte 10 minut odpočinout.
2
Pak je na slunečnicovém oleji osmahněte do poloměkka, tedy asi 1–2 minuty z každé strany.
3
V míse smíchejte suroviny na omáčku.
4
Na pár kapkách oleje osmahněte rozmělněný česnek, nastrouhaný kousek zázvoru a nasekané chilli papričky. Vše by mělo být krásně křehké.
5
Pak do pánve přilijte připravenou omáčku a přiveďte k varu.
6
Přidejte předsmažené krevety, promíchejte, aby se vše spojilo, a 1–2 minuty zahřívejte.
1
Krevety osolte (sůl se do nich snažte mírně vetřít) a nechte 10 minut odpočinout.
2
Pak je na slunečnicovém oleji osmahněte do poloměkka, tedy asi 1–2 minuty z každé strany.
3
V míse smíchejte suroviny na omáčku.
4
Na pár kapkách oleje osmahněte rozmělněný česnek, nastrouhaný kousek zázvoru a nasekané chilli papričky. Vše by mělo být krásně křehké.
5
Pak do pánve přilijte připravenou omáčku a přiveďte k varu.
6
Přidejte předsmažené krevety, promíchejte, aby se vše spojilo, a 1–2 minuty zahřívejte.