×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a okurkami
120 minut a více , Svačina , Střední náročnost , Česká , Piknik , Pečení ,

Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a okurkami

Co budu potřebovat

500 g bůčku Nyní v akci
sůl
3–4 stroužky česneku
½ cibule
1 lžička kmínu
4 krajíce chleba Nyní v akci
dijonská hořčice Nyní v akci
1 sáček sterilovaného bílého zelí
4 plátky ementálu Nyní v akci
4 plátky čedaru
kyselé okurky

Jak na to?

Bůček ze všech stran důkladně osolte a vetřete do něj rozmělněné stroužky česneku. Cibuli nasypte na dno pekáče, navrch posaďte bůček, posypte ho kmínem, lehce podlijte vodou a 2 hodiny pečte při 160 °C. Nechte zcela vychladnout, pak nakrájejte na kousky. Polovinu chlebů namažte vypečeným sádlem z bůčku a hořčicí, navrch dejte plátky bůčku, zelí, vždy po dvou plátcích obou sýrů, plátky okurky, přiklopte zbylými chleby, překrojte a podávejte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj