×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rýžový pilaf
60 minut , Hlavní chod , Střední náročnost , Pro gurmány ,

Rýžový pilaf

Co budu potřebovat

rýže Nyní v akci
olivový olej Nyní v akci
cibule
sušená červená paprika Nyní v akci
vývar
pažitka

Jak na to?

V malém kastrůlku rozehřejeme olivový olej. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme do zlatova. Přidáme sušenou červenou papriku, krátce promícháme a potom přisypeme propláchnutou rýži. Zalijeme vychladlým vývarem a necháme 2 - 3 minuty povařit.
Potom hrnec i s pilafem zabalíme do novin a přikryjeme peřinou. Necháme dvě hodiny odležet. Rýže v teplu krásně dojde a na chuť bude příjemně vláčná. Promícháme, nandáme na talíř a ozdobíme čerstvou pažitkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj