×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rybí filety s olivovou salsou
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká ,

Rybí filety s olivovou salsou

Co budu potřebovat

85 g vypeckovaných zelených oliv Nyní v akci
2 šalotky
2 lžíce petrželky AQ
1 lžíce červeného vinného octa
60 ml olivového oleje Nyní v akci
sůl
pepř
300 g cherry rajčat
600–800 g filetů z mořských ryb AQ nebo pangasia
1 lžíce citronové šťávy ABio
zelené fazolky AQ Nyní v akci

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem a v míse smíchejte nasekané olivy, šalotky, petrželku, ocet a 2 lžíce oleje. Podle chuti opepřete. Rajčata vyskládejte na plech, zastříkněte dalšími 2 lžícemi oleje a pak osolte a opepřete. Pečte 10 minut doměkka. Mezitím rozpalte zbylý olej v pánvi, rybu osolte a pak ji 3 minuty z každé strany opečte. Sejmě­te z ohně a zastříkněte citronovou šťá­vou. Rybu podávejte s olivovou salsou, pečenými rajčaty a krátce povařenými zelenými fazolkami.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj