×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ryba v ovesných vločkách
30 minut , Střední náročnost , Česká ,

Ryba v ovesných vločkách

Co budu potřebovat

600 g rybích filetů (treska,
tilapie…), nakrájených na proužky
sůl a čerstvě mletý pepř
šťáva z ½ citronu Nyní v akci
150 g hladké mouky
2 vejce, prošlehaná
200 g ovesných vloček
slunečnicový olej na smažení Nyní v akci
tatarská omáčka k podávání

Jak na to?

Rybí kousky osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Pak je protáhněte hladkou moukou, vejci a obalte v ovesných vločkách. V pánvi nebo ve fritéze rozehřejte vysokou vrstvu oleje a rybu smažte z obou stran dozlatova 6–8 minut. Osmažené kousky pokládejte na papírové utěrky, aby se odsál tuk. Podávejte s tatarkou.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj