×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ryba se strouhankovou krustičkou
15 minut , Hlavní chod , Střední náročnost ,

Ryba se strouhankovou krustičkou

Co budu potřebovat

225 g sýra cottage
hrst pažitky, nasekané
½ lžíce sušeného oregana
sůl, bílý pepř
6 filetů z bílé ryby (tilápie, treska,
halibut)
olivový olej Nyní v akci
30 g strouhanky z čerstvého toustového
chleba Nyní v akci

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180°C. Sýr smíchejte s bylinkami (pokud použijete cottage s pažitkou, nemusíte přidávat čerstvou) a podle chuti osolte a opepřete. Rybí filety rozložte na plech pokapaný olejem a rovnoměrně na ně rozdělte sýrovou směs. Posypte čerstvou strouhankou, přimáčkněte vidličkou a jemně zastříkněte olejem. Pečte zhruba 15 minut dozlatova.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj