×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rizoto s krevetami a křupavými cuketami
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Italská , Pro gurmány ,

Rizoto s krevetami a křupavými cuketami

Co budu potřebovat

350 g kulatozrnné rýže Nyní v akci
špetka kardamomu
3 lžíce olivového oleje Nyní v akci
20 g jarní cibulky
16 krevet Nyní v akci
100 rajčatové passaty
sůl
pepř
4 cukety
olej Nyní v akci

Jak na to?

Rýži dejte vařit podle návodu na obalu, do vody přidejte kardamom. Ke konci vaření rýže rozpalte olej v pánvi, přidejte jarní cibulku, krátce ji orestujte, vsypte krevety a zprudka je 3 minuty opékejte. Vmíchejte passatu, dolaďte solí a pepřem. Cukety omyjte a nakrájejte na tenké plátky. Zprudka je osmažte na oleji, nechte okapat na papírovém ubrousku a osolte. Rýži sceďte a vmíchejte do pánve ke krevetám. Podávejte společně, rýži s krevetami a cukety.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj