×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rizoto s hráškem a chorizem
30 minut , Hlavní chod , Nízká náročnost , Česká ,

Rizoto s hráškem a chorizem

Co budu potřebovat

1 lžíce olivového oleje ES Nyní v akci
100 g slaniny AQ Nyní v akci
2 šalotky
2 stroužky česneku
300 g klobásy chorizo Nyní v akci
300 g rýže Nyní v akci
1 l slepičího bujonu AQ
300 g mraženého hrášku AQ

Jak na to?

Olej rozpalte ve středně velké pánvi, přidejte slaninu, šalotku, česnek a chorizo a na středním plameni opékejte asi 8 minut, aby se pořádně rozvinula vůně. Vmíchejte rýži, přilijte tolik bujonu, aby byla rýže akorát ponořená, nechte jej absorbovat, přilijte další dávku a opakujte, dokud není rýže měkká. Těsně před koncem vsypte hrášek a po pár minutách podávejte.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj