×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ředkvičkový salát
15 minut , Nízká náročnost , Česká , Saláty ,

Ředkvičkový salát

Co budu potřebovat

2 ančovičky v oleji
hrst hladkolisté petrželky
hrst mátových lístků
1 lžíce kaparů
3 lžíce olivového oleje Nyní v akci
1 lžička Dijonské hořčice
1 lžíce červeného vinného octa
2 svazky ředkviček
mořská sůl

Jak na to?

Ančovičky, petrželku, mátu, kapary, olivový olej, hořčici i ocet rozmixujte do zelené zálivky. Pokud je potřeba, přidejte olej. Ředkvičky omyjte, očistěte a nakrájejte na ultratenké plátky. Vyskládejte je na čtyři talíře, navrch rozdělte zálivku a posypte mořskou solí.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj