×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Ředkvičková pomazánka
20 minut , Nízká náročnost , Česká , Omáčky a zálivky ,

Ředkvičková pomazánka

Co budu potřebovat

1 svazek ředkviček
2–3 tavené sýry Nyní v akci
2 natvrdo uvařená vejce
2 lžíce tvarohu nebo čerstvého smetanového sýra typu žervé či tartare Nyní v akci
1 stroužek česneku
sůl
pepř

Jak na to?

Ředkvičky dobře omyjte a najemno je nastrouhejte na struhadle spolu s vajíčkem (nebo ředkvičky a vajíčko nadrobno nasekejte). V míse utřete tvaroh nebo smetanový sýr se sýrem taveným, přidejte prolisovaný česnek, sůl a pepř. Přidejte ředkvičky s vejci a dobře promíchejte. Dle chuti můžete pomazánku přisolit či opepřit, milovníci česneku si mohou přimíchat o stroužek česneku navíc.

Tip:
Vyzkoušejte smetanový čerstvý sýr Albert Quality! Má vynikající chuť, snadno se roztírá a hodí se nejen do pomazánek, ale i jen tak samotný na chleba.

Pořídíte z letáku

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj